21 Haziran 2014 Cumartesi

Terörist Ve Tecavüzcü Redhack

Terörist ve Irz düşmanı Redhack hakkında iddialar ve kanıtlar bitmiyor. Ama bu seferki çıkan belgeler yenilir yutulur cinsten değil. Ayyıldız Tim 'in açıkladığı bu belgeleri yayınlıyoruz.
Daha önce Redhack 'in TV lere ve Radyolara çıkan sözcüsünün (Adanalı Cüneyt Akgül - Kartacalı) bir kızı hamile bıraktığı ile ilgili ses kayıtları ve belgeler ortaya çıkmıştı.
Redhack bu iddiaları kabul etmiş ve kendileri de ses kaydını kendi hesaplarından paylaşmışlardı.

Irz Düşmanı Redhack Sözcüsü Cüneyt Akgül



Ayrıca bu iddialar arasında Redhack 'in Şirin babasının Bilgi Üniversitesi Akademik Personeli Özgür Uçkan olduğu da vardı.. Şimdi de yeni çıkan belgelerde Redhack lideri Manya.q yani Taylan Kulaçoğlu 'nun da Redhack terör örgütü üyesi olmak suçundan yargılanan Duygu Kerimoğlu gibi birden fazla kıza tecavüz ettiği ve şantaj yaptığı ile ilgili müthiş belge ve bilgiler ortaya çıktı.

 Tecavüzcü Taylan Kulaçoğlu

Daha sonrasında Redhack 'in Terörle Mücadele Kapsamında davası sürerken Mahirche ve Lazepem nicklerini kullanan ve deşifre olan Artvinli Tunay Şentürk 'ün suçlamaların bazılarını kabul ettiği ile ilgili dökümanlar da yayınlandı.
Kullandığı Nick ve Rumuzlar ;
@MahirChe
@Lazepem
@McitaMcixi
@M4hirChe


 Redhack Tunay Şentürk Mahirche

  Redhack Tunay Şentürk Lazepem
Redhackli Tunay Şentürk
Redhack Üyesi Lazepem Nickli Tunay Şentürk



Daha önce blogumuzda da ilk bizim tarafımızdan bahsettiğimiz Taylan Kulaçoğlu Yani KızılCanYıldız (KCY) nickini kullanan Redhack lideri Manyak 'ın Fransa 'da kredi kartı işlerine bulaştığını ve hapis cezası aldığını dile getirmiştik.
Şimdi onunla ilgili kendi aralarında yazıştıkları mesajlar ortaya çıkınca iddialarımız doğrulandı ve belgelerimiz biraz daha açığa kavuştu.

 Taylan Kulaçoğlu KCY Kredikartı hırsızlığı

  Taylan Kulaçoğlu KCY Kredi kartı hırsızlığı

Konuşmalarda bahsi geçen Mr. Fox 'un Redhack_EN ve Kartacalı hesabını kullanan kişi olduğu belirtiliyor.

Ayrıca Mavi_Divit isimli bir twitter kullanıcısının yayınladığı belgeler arasında Redhackin avukatlığını yapan Efkan Bolaç ın Redhack üyelerinin isimlerini doğruladığı ve hesap bilgilerini istediği mailler de var.

 Efkan Bolaç Redhack

  Efkan Bolaç Redhack

Son olarak biz de halkımızın bunlar için dile getirdiği Twitter Tagını söylüyoruz:

Redkek KekDünyasındaTek

Kaynak: http://www.korkusuzmedya.com/gundem/red-hacke-askeri-casusluk-tecavuz-ve-hirsizlik-suclamasi-h79251.html

http://mavidivit.tumblr.com/





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder